Privacy Policy

Privacy verklaring voor https://leiderschapinschool.nl.

Welke gegevens verwerkt Leiderschap in school?

Deze (persoons-)gegevens verzamelt en verwerkt Leiderschap in school wanneer middels “contact” op deze website een verzoek aan ons doet en/of een overeenkomst met ons aangaat:
• Naam (middels uw expliciete opgave)
• Adres (middels uw expliciete opgave)
• E-mailadres (automatisch met uw reply)
• Telefoonnummer (middels uw expliciete opgave)
• Schoolgegevens (middels uw expliciete opgave)
De gegevens worden gebruikt voor het maken van deelnemerslijsten voor studiedagen en/of voor het toezenden van offertes en facturen of om contact op te nemen.

Anonieme bezoekersgegevens

Wij maken gebruik van Google Analytics. Deze cookie verzamelt voor ons geanonimiseerde informatie over het gebruik van onze website.

Derde partijen en persoonsgegevens
We zullen uw gegevens nooit verkopen aan derden. Wij delen alleen gegevens met derden wanneer dat ons wettelijk verplicht wordt of wanneer het nodig is om onze diensten te leveren (deelnemerslijst studiedagen bijv.).
Wanneer een openstaande rekening na meerdere betaalherinneringen niet betaald is, kunnen gegevens gedeeld worden met een incassobureau (zie algemene voorwaarden).

Beveiliging

Toegang tot persoonsgegevens is afgeschermd en enkel medewerkers die persoonsgegevens nodig hebben om hun functie te verrichten krijgen toegang tot persoonsgegevens.

Klachtrecht
Zijn er vragen, specifieke verzoeken of klachten? Neem dan via “contact” op deze website contact met ons op. U heeft ook recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

De privacyverklaring kan worden aangepast. Deze pagina bestaat altijd uit de laatste versie.
Laatste aanpassing: 27 mei 2018

 

En overigens geldt generiek vanuit de host (WordPress) van de website:

What personal data we collect and why we collect it

Comments

When visitors leave comments on the site we collect the data shown in the comments form, and also the visitor’s IP address and browser user agent string to help spam detection.

An anonymized string created from your email address (also called a hash) may be provided to the Gravatar service to see if you are using it. The Gravatar service privacy policy is available here: https://automattic.com/privacy/. After approval of your comment, your profile picture is visible to the public in the context of your comment.

Cookies

If you leave a comment on our site you may opt-in to saving your name, email address and website in cookies. These are for your convenience so that you do not have to fill in your details again when you leave another comment. These cookies will last for one year.

If you have an account and you log in to this site, we will set a temporary cookie to determine if your browser accepts cookies. This cookie contains no personal data and is discarded when you close your browser.

When you log in, we will also set up several cookies to save your login information and your screen display choices. Login cookies last for two days, and screen options cookies last for a year. If you select “Remember Me”, your login will persist for two weeks. If you log out of your account, the login cookies will be removed.

If you edit or publish an article, an additional cookie will be saved in your browser. This cookie includes no personal data and simply indicates the post ID of the article you just edited. It expires after 1 day.

Embedded content from other websites

Articles on this site may include embedded content (e.g. videos, images, articles, etc.). Embedded content from other websites behaves in the exact same way as if the visitor has visited the other website.

These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracing your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.